Címlap Hírek Adventi gyűjtés
Adventi gyűjtés

Adni mindig öröm, E gondolat jegyében iskolánk csatlakozott a Tátra téri plébánia tartós élelmiszer gyűjtő akciójához. Sokan kapcsolódtak be az ajándékozásba.  December 14-én az ötletadó 3.b osztály tanulói vitték és adták át a csomagokat a Tátra téri plébánia munkatársainak tanítóik és igazgatójuk közreműködésével. A gyerekek lelkesen segítettek. A valóságban is megtapasztalhatták, hogy: "Jónak lenni jó!"
Köszönjük a szülőknek az adományokat.
Reméljük sikerül sok ember karácsonyát szebbé tenni.

Sallainé Magdi néni
tanító

 

Friss hírek

 

Megváltozott a közétkeztetés rendje, ezzel együtt új nyomtatványok is készültek. A legfontosabb változás, hogy minden ingyenesen étkező gyereknek az étkezést a szülőnek minden hónapban előre fel kell rendelnie, aláírásával. Ezt a beszedési napokon helyben az iskolában, vagy NGSZ ügyfélszolgálaton (Huszár u. 1) is megteheti. Bővebb információ az NGSZ honlapján.

 

Örömmel vesszük, ha személyi jövedelemadója egy százalékával A Szeged Tarjánvárosi IV. Számú Általános Iskola Tanulóiért Alapítványt támogatja!
Adószám: 18456183–1–06. Felajánlásával az iskolai programok megvalósítását segítheti.

 

Az e-napló elérhető a https://klik200909021.e-kreta.hu/Adminisztracio/Login oldalon. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható 7-tel kezdődő 11 jegyű szám), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10). A napló telefonra is telepíthető innen.

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Csilla, Noémi
Holnap: Béla


55 nap van még hátra a tanévből.
Validation Icons